Filters

36 van 80 producten

36 van 80 producten

Pagina

Cowboysbelt Kids voegt iets toe aan de outfit van een kind. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met leuke studs. Cowboysbelt zorgt voor een stoere look voor kinderen. Kies voor een goede basic of een leuk motief.

Cowboysbelt Kids biedt de leukste riemen voor kinderen. Met de verschillende kleuren en leuke versieringen in de vorm van studs, is er voor elk kind wel een riem te vinden dat bij hem of haar past. Zowel voor stoere jongens als hippe meiden!

Cowboysbelt Kids is een subcollectie van Cowboysbag en is speciaal bedoeld voor de modieuze kleintjes onder ons. Door het gebruik van kwalitatieve leersoorten, up-to-date designs en vrolijke kleuren worden de riemen, armbandjes en andere kids accessoires juist mooier naarmate de jaren vorderen.

Trendy riemen vind je bijvoorbeeld terug in de collectie van Cowboysbelt Kids. Stoere studs, zachte pastelkleuren, diverse prints en uiteraard verkrijgbaar in maten speciaal voor kleine kinderen. Combineer de stijlvolle riemen met bijpassende armbandjes voor een outfit, geheel in stijl! De riemen van Cowboysbelt Kids zijn niet alleen leuk voor in de broek maar ook voor om de middel. Zo kunnen de meiden met een leuk jurkje de riem om de middel knopen. Dit geeft een leuke en speelse look aan de outfit van je mini! 


Cowboysbelt Kids

De riemen van Cowboysbelt Kids zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig leer en gaan daarom jarenlang mee. De riemen zijn er in verschillende maten en modellen. Zo zijn de riemen er in de volgende maten: 55, 65, 75 en 85. De riemen zijn ook te verkrijgen in verschillende diktes. Zo kun je kiezen voor een wat dikkere of dunnere riem. De dikkere riemen vallen net iets meer op en zorgen voor lekker veel stevigheid. De dunne riempjes zijn een leuk detail aan je outfit en zijn ook goed om de middel te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk jurkje of tuniekje waar je het riempje leuk omheen kunt knopen. Op deze manier is de riem multifunctioneel. De riemen van Cowboysbelt Kids zijn er in veel verschillende kleuren, prints en modellen. Zo kun je kiezen voor een mooie effen kleur. Hiermee is de riem tijdloos en past deze bij iedere outfit van je mini. Maar houd je meer van een leuk printje? Dan zit je bij Cowboysbelt Kids ook helemaal goed. Er zijn vele gevlochten riemen, riemen met studs, riemen met een stoere print en riemen met gave teksten erop. Ga jij voor een chique gevlochten riem? Of een riem met stoere studs? The Little Green Bag heeft het allemaal. Zo is er dus een groot assortiment aan hippe riemen voor zowel meisjes als jongens! 
 

Bestel Cowboysbelt Kids online

Een gaaf item scoren van Cowboysbelt Kids? Je vindt altijd wel wat dat past bij jou en jouw stijl. Bestel je item online en ervaar hiermee alle gemakken. Je bent binnen een paar muisklikken de trotse eigenaar van jouw nieuwe aankoop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 23.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies