Cowboysbelt

Belt 159058 black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 1.5 cm
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Merk Cowboysbelt
Merk kleurnaam black
Merk product code 159058
Stijl Stoer

Op zoek naar een stoere riem die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Belt 159058 van Cowboysbelt precies wat je zoekt! Deze riem heeft een breedte van 1.5 cm en is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook nog eens lang meegaat. De riem is speciaal ontworpen voor dames en heeft een merk kleurnaam van "black". Met de merk product code 159058 weet je zeker dat je een authentiek product van Cowboysbelt in handen hebt.

De Belt 159058 is de perfecte aanvulling op elke outfit. Of je nu een casual jeans draagt of een chique jurk, deze riem voegt direct een stoer element toe. De riem is gemaakt van leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. Met een breedte van 1.5 cm is hij subtiel genoeg om niet te overheersen, maar toch opvallend genoeg om je look compleet te maken.

Deze riem is speciaal ontworpen voor dames die houden van een stoere stijl. Het merk Cowboysbelt staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze riem is daar geen uitzondering op. Met de merk kleurnaam "black" past hij bij vrijwel elke outfit en geeft hij net dat beetje extra aan je look. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje uit, met de Belt 159058 ben je altijd on-trend.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies