Cowboysbelt

Belt 209147 black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 2 cm
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Merk Cowboysbelt
Merk kleurnaam black
Merk product code 209147
Stijl Stoer

Op zoek naar een stoere riem die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Belt 209147 van Cowboysbelt de ideale keuze. Deze riem heeft een breedte van 2 cm en is speciaal ontworpen voor dames. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze riem kwaliteit en stijl uit. Het merk Cowboysbelt staat bekend om zijn vakmanschap en deze riem is daar geen uitzondering op. Met de kleur zwart en de productcode 209147 is deze riem een tijdloze toevoeging aan jouw accessoirecollectie.

De stoere stijl van deze riem maakt hem veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu een casual outfit draagt of juist een meer formele look, deze riem voegt net dat beetje extra toe. Combineer hem met je favoriete jeans voor een trendy en nonchalante uitstraling, of draag hem om je taille om je vrouwelijke vormen te accentueren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met de Belt 209147 van Cowboysbelt ben je verzekerd van een duurzaam en betrouwbaar accessoire. Het gebruik van hoogwaardig leer zorgt ervoor dat deze riem lang meegaat en mooi blijft, zelfs bij intensief gebruik. Daarnaast is het merk Cowboysbelt synoniem aan kwaliteit en vakmanschap, dus je kunt erop vertrouwen dat je een product van topkwaliteit in handen hebt.

Maak je outfit compleet met de Belt 209147 van Cowboysbelt. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en duurzaamheid. Deze riem is een must-have voor elke modebewuste vrouw!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies