Filters

36 van 113 producten

36 van 113 producten

Pagina

Cowboysbelt riemen voor dames en heren zijn stoer en worden zorgvuldig gemaakt van hoog kwaliteitsleer. De diverse kleuren, subtiele studs en mooie gespen zorgen voor verschillende looks. Ook is er keuze uit brede of smallere riemen. Neem een kijkje en kies welk model bij jou past.

Cowboysbelt werd in 1980 opgericht als een van de eerste merken die zich specifiek richtte op het ontwerpen van lederen riemen met vintage uitstraling. De collectie van het van origine Amsterdamse merk heeft de perfecte balans tussen klassieke riemen en riemen met trendy modieuze twist. De riemen zijn verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. Waar het begon met riemen, is Cowboysbelt inmiddels uitgebreid met andere collecties waarin meerdere bestsellers voorkomen, zoals Cowboysbag voor tassen en portemonnees.


Kwalitatief hoogwaardige lederwaren

Alle producten van Cowboysbelt worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige leersoorten met een vintage look. Juist door de ruige uitstraling heeft het merk vele fans, zowel in Nederland als internationaal. Echt leer heeft een bepaalde kwaliteit en persoonlijkheid die niet vervangen kan worden door andere materialen. Door het gebruik van de beste leersoorten, praktische designs en uiteenlopende ontwerpen worden de accessoires van Cowboysbelt juist mooier naarmate de jaren vorderen.


Cowboysbelt voor dames en heren

Cowboysbelt heeft vele modellen voor zowel dames als heren. De riemen zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig leer en hebben daardoor een chique uitstraling. De riemen zijn er in verschillende maten zodat iedereen kan genieten van zo'n mooie riem. De riemen zijn er in de volgende maten: 85, 90, 95, 100, 105 en 115. Naast de maten zijn de riemen van Cowboysbelt makkelijk verstelbaar. De riemen hebben een gespsluiting die in 5 maten verstelbaar is. De riemen van Cowboysbelt zijn goed te combineren met al je outfits. Door het ruimte assortiment heb je altijd wel een riem die bij je past. Je kunt gaan voor een goede basic die past bij je al te outfits en niet te erg opvalt. Maar Cowboysbelt heeft ook leuke kleuren en prints. Zo kun je denken aan een leuk dierenprintje of een riem met studs. Deze riemen vallen lekker op en zijn dan ook een echte eyecatcher! Deze eyecatchers zijn niet alleen leuk om te dragen in je broek maar ook voor om je middel. Denk bijvoorbeeld aan een leuk jurkje of tuniekje waarbij je deze riem leuk om je middel kunt knopen. 

Voor de heren is Cowboysbelt een echte basic. De heren riemen zijn net als de dames riemen gemaakt van hoogwaardig leer en hebben daardoor een chique uitstraling. De riemen zijn er in mooie basic kleuren die passen bij iedere stijl en outfit. Je kunt kiezen tussen verschillende diktes en maten. Zo zijn de riemen er in de volgende maten: 85, 90, 95, 100, 105 en 115. Ook zijn de riemen er in verschillende diktes. Ga voor een mooie dikke riem of een dun riempje. Voor elke man is er wel een toffe riem te vinden!


Bestel Cowboysbelt online

Een gaaf item scoren van Cowboysbelt? Je vindt altijd wel wat dat past bij jou en jouw stijl. Bestel je item online en ervaar hiermee alle gemakken. Je bent binnen een paar muisklikken de trotse eigenaar van jouw nieuwe aankoop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 23.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Wil je Cowboysbelt liever eerst in het echt zien? We hebben ook meerdere winkels in Nederland. Je kunt altijd even gezellig langs komen! Ons winkelpersoneel staat je graag te hulp. Bekijk onze winkelpagina voor het dichtstbijzijnde filiaal. Wil je zeker weten dat jouw artikel daar op voorraad is? De filiaalvoorraad voor elk artikel staat weergegeven op de artikelpagina. Zo weet je zeker dat je niet voor niets komt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies