XD Design

Bobby Elle Anti Theft Lady Backpack black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 30.5 cm
Materiaal Gerecycled polyester
Merk XD Design
Merk kleurnaam black
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Volume 6.5 l

Ben je op zoek naar een trendy en functionele rugzak? Dan is de Bobby Elle Anti Theft Lady Backpack van XD Design perfect voor jou! Deze rugzak is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een stijlvolle uitstraling. Met een breedte van 23 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 30.5 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials.

Wat deze rugzak echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled polyester. XD Design heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en heeft daarom gekozen voor gerecyclede materialen. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar loop je er ook nog eens fashionable bij!

De Bobby Elle Anti Theft Lady Backpack is uitgerust met handige opbergopties. Je vindt een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en maar liefst drie open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd opbergen en heb je altijd alles binnen handbereik.

Met een volume van 6.5 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een weekendje weg gaat, de Bobby Elle Anti Theft Lady Backpack is de ideale metgezel.

De rugzak is verkrijgbaar in de kleur zwart, wat perfect past bij elke outfit. Of je nu een casual look of een meer formele stijl hebt, deze rugzak maakt je outfit helemaal af.

Wacht niet langer en bestel nu de Bobby Elle Anti Theft Lady Backpack van XD Design. Met zijn trendy design, duurzame materialen en handige opbergopties is deze rugzak een absolute must-have voor elke fashionista!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies