Filters

13 producten

13 producten

Bold Banana is een sustainable brand voor dames en heren. Een stevige tas die ideaal is voor dagelijks gebruik met een iconische vormgeving. Door de verschillende kleuren straps kun je je rugzak verschillende looks geven. Zo is jouw tas altijd uniek! Benieuwd naar alle verschillende rugzakken van Bold Banana? Kijk dan snel verder!

Bold Banana rugzakken zijn trendy en handige rugzakken voor dames en heren die altijd bij je stijl passen. Door de verwisselbare front straps staat Bold Banana voor een positieve vibe en geeft het kleur aan je outfit. Bold Banana kent vele uitvoeringen en verschillende modellen. 


Nederlands merk

Bold Banana is een nieuw merk uit de Nederlandse stad Eindhoven. Jonge, creatieve mensen zijn bij elkaar gekomen om de ontwikkeling van het merk een gezicht te geven. Sinds kort is het merk 100% vegan. De tassen zijn namelijk gemaakt van polyester en kunstleer. Bold Banana vindt processen van de productie erg belangrijk en zitten hier dan ook goed bovenop. Zij zetten zich in voor betere werkomstandigheden voor hun personeel. De visie van Bold Banana kenmerkt zich doordat Bold Banana voor iedereen is. De tassen willen echt karakter overbrengen in combinatie met eenvoud. 


Een tas voor iedereen

Bold Banana wilt er voor iedereen zijn. Hun motto is ook zelf verzekerd zijn en altijd op een positieve manier blijven kijken in het leven. Dit zie je ook terug in de ontwerpen. Het zijn eenvoudige ontwerpen, maar wel heel herkenbaar met een eigen karakter. Mede door de verwisselbare straps, kan je de rugtas geheel naar eigen smaak en stijl toepassen. Zo wordt iedere tas uniek en kun je eindeloos mixen & matchen.  


Dagelijks gebruik

Of je nu op zoek bent naar een schooltas, laptoptas of een handige rugtas voor de dagelijkse dingen, met Bold Banana zit je goed. Het is een stevige tas voor dagelijks gebruik en heeft ruimte voor boeken en documenten van A4-formaat. Verder is het makkelijk in gebruik met een unieke magneetsluiting.

De rugzakken kenmerken zich door de grote vakken waar je gemakkelijk al jouw schoolspullen in kwijt kunt. Ook een 15.6 inch laptop kun je hier prima in meenemen. De verschillende effen keuren zorgen ervoor dat je je tas met vele outfits kunt combineren. Door de effen kleur ben jij jouw rugzak niet snel zat en is dit dus echt een tijdloos item die jarenlang meegaat.

De Bold Banana Laptop Backpack is in allerlei verschillende kleuren te krijgen. Met deze rugzak ga je trendy de deur uit. Deze stevige tas is gemaakt van hoogwaardig waterafstotend polyester en heeft een voering van stevig nylon. In de tas past een laptop van 15,6 inch. Hier is een speciaal vak voor gemaakt. Beide kanten van het laptopvak hebben een padding waardoor jouw elektronica veilig van A naar B komt. De tas is gemakkelijk afsluitbaar door een verstelbare gesp aan de voorkant. Met de verwisselbare strap kun je een nieuwe look te creëren. De strap is namelijk in andere kleuren, los verkrijgbaar. De strap is gemakkelijk te vervangen door middel van een drukknoop. De schouderbanden zijn gemaakt van kunstleer en een zachte padding. Dit maakt de tas prettig om te dragen. Een stevige en trendy tas voor dagelijks gebruik!


Bold Banana online bestellen

Heb je een leuke rugzak gevonden van Bold Banana? Bestel jouw favoriete exemplaar dan online in onze webshop. We gaan direct met je bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij jou wordt geleverd.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies