BURKELY

Moving Madox Rolltop Backpack 14 Inch Signal Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 36 cm
Laptop vak 14 inch
Merk Burkely
Merk kleurnaam Signal Orange
Merk product code 1005609.64
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Serie Moving Madox
Type sluiting Rolltop
Volume 12 l

Op zoek naar een trendy en functionele rugzak? Dan is de Moving Madox Rolltop Backpack 14 Inch van Burkely perfect voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 36 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials.

Wat deze rugzak echt onderscheidt, is het laptopvak dat geschikt is voor een 14 inch laptop. Zo kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. De Moving Madox Rolltop Backpack is onderdeel van de Moving Madox serie en heeft een unieke rolltop sluiting. Deze sluiting zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar biedt ook extra bescherming voor je spullen.

Met een volume van 12 liter biedt deze rugzak voldoende opbergruimte. Het interieur is voorzien van 1 binnenvak met ritssluiting en 2 open binnenvakken, zodat je je spullen georganiseerd kunt opbergen. Daarnaast heeft de rugzak 2 buitenvakken met ritssluiting, ideaal voor het opbergen van kleine items die je snel bij de hand wilt hebben.

De Moving Madox Rolltop Backpack 14 Inch is van het merk Burkely, bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. Deze specifieke kleurvariant is Signal Orange, waardoor je zeker opvalt in de menigte. De productcode van deze rugzak is 1005609.64.

Kortom, de Moving Madox Rolltop Backpack 14 Inch is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een fashionable en praktische rugzak. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van Burkely!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies