Cabaia

Adventurer Small Ajaccio Ajaccio

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 32 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Ajaccio
Merk product code CAB373MPWP
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12 l

Ben je op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Dan is de Adventurer Small Ajaccio van Cabaia perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 23 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 32 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials. Het volume van 12 liter zorgt ervoor dat je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen, of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat.

De Adventurer Small Ajaccio is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. Het merk Cabaia staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de kleurnaam Ajaccio voegt deze rugzak zeker een vleugje elegantie toe aan je outfit.

Deze rugzak biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder 2 buitenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden. De ritssluiting zorgt ervoor dat je waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen.

Naast het praktische aspect is de Adventurer Small Ajaccio ook milieuvriendelijk. Het heeft het Certified B Corporation keurmerk, wat betekent dat het merk zich inzet voor sociale en milieuprestaties. Bovendien is deze rugzak EVE VEGAN gecertificeerd, wat betekent dat het geen dierlijke producten bevat.

Kortom, de Adventurer Small Ajaccio is de ideale rugzak voor avontuurlijke dames die op zoek zijn naar stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en maak je klaar om op pad te gaan met deze trendy rugzak!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies