Cabaia

Adventurer Small Geneve Geneve

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 32 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Geneve
Merk product code CAB993MXQR
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Adventurer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12 l

De Adventurer Small Geneve is een trendy rugzak die perfect is voor volwassenen die op zoek zijn naar avontuur. Met een breedte van 23 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 32 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, is deze rugzak duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik.

De Adventurer Small Geneve is onderdeel van de populaire Adventurer serie van het merk Cabaia. Met zijn stoere uitstraling en zwarte kleur hardware, is deze rugzak een echte eyecatcher. De merk kleurnaam "Geneve" voegt een vleugje stijl toe aan deze praktische rugzak.

Deze rugzak biedt verschillende opberg opties, waaronder 2 buitenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden. De verstelbare schouderband zorgt voor een comfortabele pasvorm, ongeacht je lengte of postuur.

Met een volume van 12 liter is de Adventurer Small Geneve de ideale metgezel voor dagelijkse avonturen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit gaat of op reis bent, deze rugzak biedt voldoende ruimte voor al je essentiële items.

De Adventurer Small Geneve is niet alleen praktisch en stijlvol, maar ook milieubewust. Het heeft het Certified B Corporation keurmerk, wat betekent dat het merk Cabaia zich inzet voor sociale en milieuvriendelijke praktijken. Bovendien is deze rugzak volledig veganistisch, waardoor het een geweldige keuze is voor bewuste consumenten.

Met zijn combinatie van functionaliteit, stijl en duurzaamheid is de Adventurer Small Geneve rugzak de perfecte keuze voor avontuurlijke volwassenen. Bestel vandaag nog en ga op pad met deze trendy metgezel!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies