Cabaia

Adventurer Small Ottawa Ottawa

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 32 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Ottawa
Merk product code CAB651JXWP
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Adventurer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12 l

De Adventurer Small Ottawa is een trendy rugzak van het merk Cabaia. Met een breedte van 23 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 32 cm is deze rugzak perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en praktische tas. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal en voorzien van een verstelbare schouderband, biedt deze rugzak zowel comfort als stijl.

De Adventurer Small Ottawa rugzak is onderdeel van de populaire Adventurer serie van Cabaia. Met zijn 12 liter volume biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar school, werk of een avontuurlijke reis gaat, deze rugzak is de ideale metgezel.

De rugzak heeft een ritssluiting, waardoor je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. Daarnaast beschikt de Adventurer Small Ottawa over 2 buitenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken, waardoor je je spullen georganiseerd kunt opbergen.

Wat deze rugzak extra bijzonder maakt, is het merk Cabaia. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en is trots op zijn keurmerken, waaronder Certified B Corporation en EVE VEGAN. Met de Adventurer Small Ottawa rugzak draag je niet alleen bij aan je eigen stijl, maar ook aan een betere wereld.

De Adventurer Small Ottawa rugzak is uitgevoerd in de kleur Ottawa, met zwarte hardware. Deze combinatie van kleuren geeft de rugzak een moderne en trendy uitstraling. Of je nu naar kantoor, school of een weekendje weg gaat, met deze rugzak maak je zeker een statement.

Kortom, de Adventurer Small Ottawa rugzak is de perfecte keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte, praktische en stijlvolle tas. Met zijn duurzame materiaal, verstelbare schouderband en georganiseerde opbergopties, biedt deze rugzak alles wat je nodig hebt. Bestel nu en ga op avontuur met de Adventurer Small Ottawa!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies