Cabaia

City Small Seattle Seattle

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 26 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 10.5 inch
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Seattle
Merk product code CAB443GHJE
Opberg opties 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie City
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12 l

Op zoek naar een compacte en stijlvolle rugzak? Dan is de City Small Seattle van Cabaia de perfecte keuze voor jou. Met een breedte van 23 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 26 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De City Small Seattle is ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het een duurzame keuze is. Het merk Cabaia staat bekend om zijn kwaliteit en aandacht voor detail, en dat is zeker terug te zien in deze rugzak.

Met een laptopvak dat geschikt is voor een 10.5 inch laptop, hoef je je geen zorgen te maken over het veilig vervoeren van je elektronica. Daarnaast biedt de rugzak verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een open binnenvak en twee buitenvakken met ritssluiting.

De City Small Seattle is onderdeel van de City serie en heeft een ritssluiting als type sluiting. De zwarte kleur hardware geeft de rugzak een moderne uitstraling. Bovendien is deze rugzak voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je hem altijd comfortabel kunt dragen.

Met een volume van 12 liter is de City Small Seattle compact genoeg om gemakkelijk mee te nemen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials. Het merk Cabaia staat bekend om zijn aandacht voor duurzaamheid en is gecertificeerd als B Corporation. Daarnaast is deze rugzak ook nog eens veganistisch, wat betekent dat er geen dierlijke producten zijn gebruikt bij de productie ervan.

Met de City Small Seattle rugzak ben je niet alleen goed georganiseerd, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en geniet van stijl en functionaliteit in één!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies