Eastpak

Morepack Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 32.5 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 50 cm
Kleur hardware Gunmetal
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black
Merk product code EK0A5B8Z
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 35 l

Op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak? Dan is de Morepack van Eastpak precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 32.5 cm, een diepte van 17 cm en een hoogte van 50 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar school gaat, naar je werk of gewoon een dagje op pad bent, de Morepack is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden.

Deze rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De gunmetal kleur hardware geeft de rugzak een stoere en moderne uitstraling. Met een verstelbare schouderband kun je de Morepack eenvoudig aanpassen aan jouw comfortniveau.

De Morepack heeft een handig laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15 inch. Zo kun je je laptop veilig en beschermd meenemen, waar je ook naartoe gaat. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn en niet zomaar uit de rugzak kunnen vallen.

Met een volume van 35 liter biedt de Morepack voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu boeken, kleding, snacks of andere spullen wilt meenemen, deze rugzak kan het allemaal aan. De zwarte kleur van de Morepack geeft een tijdloze en klassieke uitstraling, waardoor hij perfect past bij elke outfit.

Met de Morepack rugzak van Eastpak ben je altijd klaar voor avontuur. Bestel hem vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl die deze rugzak te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies