Eastpak

Morius Light Black Denim

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 23 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 39 cm
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black Denim
Merk product code EK0A5B95
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting
Volume 26 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle rugzak? Dan is de Morius Light van Eastpak precies wat je nodig hebt. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en heeft een indrukwekkende lijst met eigenschappen die perfect zijn voor volwassenen.

Met een breedte van 31 cm, een diepte van 23 cm en een hoogte van 39 cm biedt de Morius Light voldoende ruimte voor al je spullen. Het volume van 26 liter zorgt ervoor dat je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen, of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat.

Deze rugzak is gemaakt van duurzaam nylon materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbare bescherming van je spullen. Het merk Eastpak staat bekend om zijn kwaliteit en de Morius Light is daar geen uitzondering op.

De Morius Light in de kleur "Black Denim" is een ware eyecatcher. De combinatie van zwart en denim geeft de rugzak een trendy en moderne uitstraling. Met de ritssluiting kun je de rugzak gemakkelijk openen en sluiten, zodat je snel toegang hebt tot je spullen.

Deze rugzak biedt ook handige opbergmogelijkheden. Met een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak kun je je spullen georganiseerd houden en gemakkelijk terugvinden. Of je nu je telefoon, portemonnee of andere kleine items wilt opbergen, de Morius Light heeft de juiste opbergopties voor jou.

Wacht niet langer en kies voor de Morius Light rugzak van Eastpak. Met zijn praktische eigenschappen, duurzaamheid en trendy uitstraling is deze rugzak de perfecte metgezel voor elke dag.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies