Eastpak

Out Of Office Accentimal Peach

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 29.5 cm
Diepte 22 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 44 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Peach
Merk product code EK000767
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak die perfect is voor dagelijks gebruik? Maak kennis met de Out Of Office Accentimal rugzak van Eastpak. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is ontworpen voor volwassenen.

Met een breedte van 29.5 cm, een diepte van 22 cm en een hoogte van 44 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak is ideaal om al je spullen georganiseerd te houden.

De Out Of Office Accentimal rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijkse slijtage. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

Deze rugzak heeft een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 13 inch. Hierdoor kun je je laptop veilig meenemen en onderweg gemakkelijk gebruiken. Daarnaast biedt de rugzak ook opbergmogelijkheden met een binnenvak en een buitenvak, beide voorzien van ritssluiting.

De Out Of Office Accentimal rugzak is uitgevoerd in de kleur "Peach" en heeft zwarte hardware, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling. Met de merkproductcode EK000767 weet je zeker dat je een authentiek Eastpak-product in handen hebt.

Ben je klaar om je dagelijkse avonturen aan te gaan met stijl en functionaliteit? Kies dan voor de Out Of Office Accentimal rugzak van Eastpak en ervaar het gemak van een goed georganiseerde en modieuze rugzak.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies