Eastpak

Pinnacle Sailor Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 25.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 42 cm
Materiaal Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Sailor Red
Merk product code EK000060
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Pinnacle
Type sluiting Ritssluiting
Volume 38 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak? Dan is de Pinnacle van Eastpak de perfecte keuze voor jou. Met zijn afmetingen van 32 cm breed, 25.5 cm diep en 42 cm hoog, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar school, werk of een weekendje weg gaat, de Pinnacle heeft genoeg opbergmogelijkheden om al je benodigdheden georganiseerd te houden.

De Pinnacle is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur. Het merk Eastpak staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en met de Sailor Red kleur voegt deze rugzak ook nog eens een vleugje stijl toe aan je outfit. De merkproductcode EK000060 garandeert dat je een authentiek Eastpak-product in handen hebt.

Wat deze rugzak echt onderscheidt, zijn de opbergopties. Met één open binnenvak, één binnenvak met ritssluiting en één buitenvak met ritssluiting, kun je al je spullen gemakkelijk organiseren en snel terugvinden. Of je nu je laptop, boeken, kleding of andere benodigdheden wilt meenemen, de Pinnacle biedt voldoende ruimte en handige compartimenten.

Met een volume van 38 liter is de Pinnacle ideaal voor volwassenen die veel onderweg zijn. Of je nu naar je werk fietst, een dagje gaat wandelen of een weekendje weggaat, deze rugzak biedt voldoende ruimte voor al je essentials. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, terwijl je gemakkelijk toegang hebt tot je benodigdheden.

Kortom, de Pinnacle rugzak van Eastpak is de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar een ruime, duurzame en stijlvolle rugzak. Met zijn opbergopties, hoogwaardige materiaal en trendy kleur, is deze rugzak een must-have voor volwassenen die graag georganiseerd en modieus willen blijven, waar ze ook naartoe gaan.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies