Eastpak

Volker Cs CS Mono Black2

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 34 cm
Diepte 24 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 49 cm
Kleur hardware Grijs
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam CS Mono Black2
Merk product code EK000207
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 35 l

Op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak? Dan is de Volker Cs van Eastpak de perfecte keuze voor jou. Met een breedte van 34 cm, een diepte van 24 cm en een hoogte van 49 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar school, werk of een weekendje weg gaat, deze rugzak is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden.

De Volker Cs rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De grijze kleur hardware geeft een moderne en trendy uitstraling aan de rugzak. Met het verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte en draagcomfort.

Deze rugzak is niet alleen praktisch, maar ook functioneel. Hij heeft een speciaal laptop vak dat geschikt is voor laptops tot 15 inch, zodat je je laptop veilig kunt meenemen. Daarnaast beschikt de Volker Cs over 2 buitenvakken met ritssluiting, waarin je gemakkelijk kleine items kunt opbergen en snel kunt terugvinden.

Met de ritssluiting kun je de rugzak eenvoudig openen en sluiten, zodat je snel toegang hebt tot je spullen. De Volker Cs heeft een volume van 35 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je benodigdheden. Of je nu naar school, werk, de sportschool of op reis gaat, deze rugzak biedt genoeg opbergmogelijkheden voor al je avonturen.

De Volker Cs rugzak van Eastpak is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een trendy en functionele rugzak. Met zijn ruime opbergmogelijkheden, verstelbare schouderband en duurzaam materiaal is deze rugzak perfect voor dagelijks gebruik. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van de Volker Cs!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies