Fjallraven

Kanken Mini graphite

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 27 cm
Materiaal Vinylon F
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam graphite
Merk product code F23561
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 7 l
Waterdichtheid Waterafstotend

De Kanken Mini is een trendy rugzak voor kinderen van het merk Fjallraven. Met een breedte van 22 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 27 cm is deze rugzak perfect voor kleine avonturiers. Gemaakt van duurzaam Vinylon F materiaal, is de Kanken Mini waterafstotend en natuurlijk. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat al je spullen veilig opgeborgen zijn. Met een volume van 7 liter en een buitenvak met ritssluiting biedt deze rugzak voldoende opbergmogelijkheden. Verkrijgbaar in de kleur graphite, met de productcode F23561, is de Kanken Mini de ideale metgezel voor jonge ontdekkingsreizigers.

De Kanken Mini behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor kinderen. Het merk Fjallraven staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Kanken-serie is geen uitzondering. Met zijn stijlvolle design en praktische eigenschappen is deze rugzak een must-have voor jonge fashionista's. Of het nu gaat om school, een dagje uit of een avontuur in de natuur, de Kanken Mini biedt voldoende ruimte en comfort voor al je benodigdheden.

Met zijn waterafstotende eigenschappen hoef je je geen zorgen te maken over een onverwachte regenbui. De Kanken Mini houdt je spullen droog en beschermd. Het duurzame Vinylon F materiaal zorgt ervoor dat deze rugzak lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. De verstelbare schouderband zorgt voor een perfecte pasvorm, ongeacht de lengte van je kind. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen, terwijl het buitenvak met ritssluiting gemakkelijke toegang biedt tot kleine items zoals sleutels of een portemonnee.

De Kanken Mini in de kleur graphite is een tijdloze keuze die bij elke outfit past. Of je nu naar school gaat, een dagje uit met vrienden of een wandeling maakt in de natuur, deze rugzak voegt een stijlvolle touch toe aan je look. Met zijn compacte formaat en praktische opbergmogelijkheden is de Kanken Mini de perfecte metgezel voor jonge avonturiers. Bestel nu en laat je kinderen genieten van het comfort en de stijl van de Kanken Mini!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies