Fjallraven

Kanken Mini Royal blue flamingo pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 27 cm
Materiaal Vinylon F
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Royal blue flamingo pink
Merk product code F23561
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Kanken
Volume 7 l

Ben je op zoek naar een compacte en stijlvolle rugzak? Dan is de Kanken Mini van Fjallraven perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en heeft een inhoud van 7 liter. Met een breedte van 22 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 27 cm is deze rugzak ideaal voor volwassenen.

De Kanken Mini is gemaakt van duurzaam Vinylon F materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Het merk Fjallraven staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en deze rugzak is daar geen uitzondering op.

Wat deze rugzak echt uniek maakt, is de kleurcombinatie. Met de kleurnaam "Royal blue flamingo pink" geeft de Kanken Mini een speelse en trendy uitstraling. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak zal zeker de aandacht trekken.

Naast het stijlvolle ontwerp biedt de Kanken Mini ook handige opbergmogelijkheden. Met één buitenvak met ritssluiting kun je gemakkelijk je essentials zoals je telefoon, portemonnee en sleutels opbergen en altijd binnen handbereik hebben.

De Kanken Mini maakt deel uit van de populaire Kanken serie, die geliefd is bij fashionista's en avonturiers over de hele wereld. Met zijn compacte formaat en trendy uitstraling is deze rugzak een must-have accessoire voor elke gelegenheid.

Wacht niet langer en voeg de Kanken Mini van Fjallraven toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies