Fjallraven

Kanken plum

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 38 cm
Materiaal Vinylon F
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam plum
Merk product code F23510
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 16 l

Ben je op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Dan is de Kanken van Fjallraven de perfecte keuze voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en heeft een breedte van 27 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 38 cm. Met een volume van 16 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Kanken is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van duurzaam Vinylon F materiaal. Dit natuurlijke materiaal zorgt ervoor dat de rugzak lang meegaat en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. De kleur van deze Kanken is plum, wat zorgt voor een stijlvolle en trendy uitstraling.

Deze rugzak heeft een handige ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast beschikt de Kanken over een buitenvak met ritssluiting, waarin je snel toegang hebt tot bijvoorbeeld je telefoon of portemonnee. Zo hoef je nooit lang te zoeken naar je belangrijkste items.

De Kanken behoort tot de populaire serie van Fjallraven met dezelfde naam. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. Met de Kanken rugzak ben je verzekerd van een fashionable accessoire dat ook nog eens praktisch is in gebruik.

Wacht niet langer en bestel nu jouw eigen Kanken rugzak. Met zijn unieke design, duurzaamheid en handige opbergopties is deze rugzak een must-have voor elke fashionista. Ga voor de Fjallraven Kanken en maak een statement met je stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies