Fjallraven

Norrvage Briefpack grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Biologisch, Gerecycled
Hoogte 40 cm
Materiaal Wol
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam grey
Merk product code F23332
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 16 l

De Norrvage Briefpack is een stijlvolle rugzak van het merk Fjallraven. Met zijn grijze kleur en minimalistisch ontwerp is deze rugzak perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en trendy tas. De rugzak heeft een breedte van 32 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 40 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je benodigdheden.

Gemaakt van biologisch en gerecycled wol, is deze rugzak niet alleen modieus, maar ook duurzaam. Het materiaal voelt zacht aan en is van hoge kwaliteit, waardoor de tas lang meegaat. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

Met een inhoud van 16 liter biedt de Norrvage Briefpack voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of op reis gaat, deze rugzak is de ideale metgezel. Met zijn praktische formaat en trendy uitstraling is hij geschikt voor elke gelegenheid.

De Norrvage Briefpack is niet alleen functioneel, maar ook een fashion statement. Met zijn grijze kleur en minimalistisch design past hij perfect bij elke outfit. Of je nu een casual look of een meer formele stijl hebt, deze rugzak voegt een vleugje stijl toe aan je outfit.

Met de Norrvage Briefpack van Fjallraven ben je klaar om de wereld te veroveren. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies