Fjallraven

Vardag Mini deep forest

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 29.5 cm
Materiaal G1000
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam deep forest
Merk product code F27245
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 5 l

Op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Dan is de Vardag Mini van Fjallraven de perfecte keuze voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Vardag Mini heeft een compact formaat met afmetingen van 20 cm breed, 10 cm diep en 29.5 cm hoog. Met een volume van 5 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentiële spullen. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak is ideaal om al je benodigdheden mee te nemen.

Wat deze rugzak echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardig materiaal. De Vardag Mini is gemaakt van duurzaam G1000 materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur en uitstekende bescherming tegen slijtage. Daarnaast heeft de rugzak een verstelbare schouderband, waardoor je hem comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte of postuur.

De Vardag Mini is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Het merk Fjallraven staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze rugzak is daar geen uitzondering op. Met de kleur "deep forest" en de productcode F27245 is de Vardag Mini een echte eyecatcher.

Kortom, als je op zoek bent naar een trendy en functionele rugzak, dan is de Vardag Mini van Fjallraven de perfecte keuze. Met zijn compacte formaat, verstelbare schouderband en hoogwaardige materialen, biedt deze rugzak alles wat je nodig hebt. Bestel hem vandaag nog en maak een statement met je stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies