Gaston Luga

Rullen 13 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 57 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyurethaan
Merk Gaston Luga
Merk kleurnaam Black
Merk product code RE901
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Rullen
Type sluiting Rolltop
Volume 20 l

De Rullen 13 Inch is een stijlvolle rugzak van het merk Gaston Luga. Met zijn afmetingen van 27 cm breed, 13 cm diep en 57 cm hoog, is deze rugzak perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en trendy tas. De zwarte kleur hardware geeft een moderne uitstraling aan de rugzak.

Deze rugzak is speciaal ontworpen om een 13 inch laptop veilig op te bergen. Het laptop vak zorgt ervoor dat je jouw laptop gemakkelijk kunt meenemen, zonder je zorgen te maken over beschadigingen. Het materiaal van de rugzak is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte. Hierdoor kun je de rugzak comfortabel dragen, zelfs tijdens lange reizen of drukke dagen. De Rullen serie staat bekend om zijn rolltop sluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen en de rugzak snel kunt openen en sluiten.

Met een volume van 20 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Daarnaast heeft de Rullen 13 Inch ook handige opberg opties, zoals een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en overzichtelijk houden.

De Rullen 13 Inch rugzak in de kleur Black is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een trendy en functionele tas. Met zijn merk product code RE901 is deze rugzak een echte eyecatcher. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van de Rullen 13 Inch!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies