Gaston Luga

Tate Dark Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 25.5 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 37 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyurethaan
Merk Gaston Luga
Merk kleurnaam Dark Blue
Merk product code 9105
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Tate
Type sluiting Ritssluiting
Volume 11 l

Op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Maak kennis met de Tate rugzak van Gaston Luga. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit.

De Tate rugzak heeft een breedte van 25.5 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 37 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je benodigdheden. Met een volume van 11 l biedt deze rugzak genoeg opbergruimte zonder te groot of zwaar te zijn.

Het materiaal van de Tate rugzak is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De kleur van de hardware is zwart, wat een stoere touch aan de rugzak geeft.

Deze rugzak is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Hij heeft een speciaal laptopvak dat geschikt is voor een 13 inch laptop, waardoor je je elektronische apparaten veilig kunt meenemen. Daarnaast biedt de rugzak verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting, een open binnenvak en een open buitenvak.

De Tate rugzak is onderdeel van de Tate serie en heeft een merkproductcode van 9105. De kleur van de rugzak is donkerblauw, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is.

De schouderband van de rugzak is verstelbaar en afneembaar, waardoor je de rugzak op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu kiest voor de traditionele rugzakstijl of liever de schoudertasstijl wilt proberen, de keuze is aan jou.

Met zijn combinatie van stijl, functionaliteit en hoogwaardige materialen is de Tate rugzak van Gaston Luga de perfecte metgezel voor dagelijks gebruik, werk of reizen. Bestel nu en ervaar het zelf!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies