GOT BAG

Rolltop Stingray

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 31.5 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 67 cm
Keurmerken Certified B Corporation, PETA-Approved Vegan
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal RPET
Merk GOT BAG
Merk kleurnaam Stingray
Merk product code BP0011XX
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 3 binnenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Rolltop
Volume 31 l

De Rolltop rugzak van GOT BAG is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 31.5 cm, een diepte van 17 cm en een hoogte van 67 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het rolltop ontwerp zorgt voor een eenvoudige toegang tot je spullen en biedt tevens bescherming tegen de elementen.

Gemaakt van gerecycled RPET materiaal, draagt deze rugzak bij aan een duurzame levensstijl. Het merk GOT BAG staat bekend om zijn inzet voor het milieu en is gecertificeerd als een B Corporation. Bovendien is deze rugzak PETA-Approved Vegan, wat betekent dat er geen dierlijke producten zijn gebruikt bij de productie.

De Rolltop rugzak heeft een laptop vak dat geschikt is voor een 15 inch laptop, waardoor je je elektronische apparaten veilig kunt meenemen. Met 31 liter aan volume biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen, terwijl de verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort.

De rugzak is voorzien van een zwarte kleur hardware, wat zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling. Daarnaast biedt de rugzak verschillende opberg opties, waaronder een buitenvak met ritssluiting en drie binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden.

Met de Rolltop rugzak van GOT BAG ben je niet alleen goed georganiseerd, maar draag je ook bij aan een duurzame en diervriendelijke wereld. Met de merk kleurnaam "Stingray" en de unieke merk product code BP0011XX, is deze rugzak een ware eyecatcher. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies