Herschel Supply Co.

Heritage Kids Sharks Mazarine Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 33 cm
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Sharks Mazarine Blue
Merk product code 10313
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak voor je kind? Dan is de Heritage Kids rugzak van Herschel Supply Co. de perfecte keuze! Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is speciaal ontworpen voor kinderen.

Met een breedte van 24 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 33 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je kind's benodigdheden. Of het nu gaat om schoolboeken, speelgoed of snacks, alles past gemakkelijk in deze rugzak.

De Heritage Kids rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijkse slijtage. De ritssluiting zorgt ervoor dat de inhoud van de rugzak veilig opgeborgen blijft, zodat je kind zich geen zorgen hoeft te maken over verloren spullen.

Met het opvallende "Sharks Mazarine Blue" kleurenschema is deze rugzak niet alleen functioneel, maar ook trendy. Je kind zal zeker de show stelen op school of tijdens een dagje uit met deze opvallende rugzak.

De Heritage Kids rugzak van Herschel Supply Co. heeft een unieke productcode van 10313, waardoor je zeker weet dat je een authentiek en hoogwaardig product ontvangt. Vertrouw op het merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl.

Kortom, als je op zoek bent naar een rugzak die zowel praktisch als modieus is voor je kind, dan is de Heritage Kids rugzak van Herschel Supply Co. de ideale keuze. Bestel vandaag nog en geef je kind de perfecte metgezel voor al hun avonturen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies