Herschel Supply Co.

Herschel Little America Sunlight Floral

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 48.9 cm
Diepte 17.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 28.6 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Sunlight Floral
Merk product code 10014
Opberg opties 1 buitenvak met magneetsluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Little America
Type sluiting Magneetsluiting

Op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak? Dan is de Herschel Little America rugzak perfect voor jou! Met zijn afmetingen van 48.9 cm breed, 17.8 cm diep en 28.6 cm hoog biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden.

De Herschel Little America rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal en heeft een prachtig ontwerp met de kleurnaam "Sunlight Floral" van het merk Herschel Supply Co. De zwarte hardware geeft een stoere en moderne uitstraling aan de rugzak. Met zijn verstelbare schouderband is hij comfortabel te dragen, ongeacht je lengte.

Deze rugzak is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Hij heeft een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15.6 inch, zodat je je laptop veilig kunt meenemen. Daarnaast heeft de rugzak een handig buitenvak met magneetsluiting waarin je snel toegang hebt tot je belangrijkste spullen. De magneetsluiting zorgt ervoor dat alles veilig op zijn plaats blijft.

De Herschel Little America rugzak behoort tot de populaire serie "Little America" van Herschel Supply Co. Met zijn magneetsluiting is hij gemakkelijk te openen en te sluiten. Of je nu naar school, werk of een weekendje weg gaat, deze rugzak is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Wacht niet langer en bestel nu jouw Herschel Little America rugzak in de categorie "Rugzakken"! Met zijn stijlvolle design, ruime opbergmogelijkheden en duurzame materialen zal deze rugzak zeker aan al je verwachtingen voldoen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies