Herschel Supply Co.

Herschel Little America Mineral Burst

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 48 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Mineral Burst
Merk product code 10014
Type sluiting Magneetsluiting

De Herschel Little America rugzak is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 29 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 48 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu naar school, werk of een weekendje weg gaat, deze rugzak is perfect voor elke gelegenheid.

De Herschel Little America rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij bestand is tegen dagelijks gebruik en langdurige slijtage. De rugzak is voorzien van een handige magneetsluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Daarnaast heeft de rugzak een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15 inch, zodat je je elektronische apparaten veilig kunt opbergen.

Het merk Herschel Supply Co. staat bekend om zijn hoogwaardige producten en trendy ontwerpen. De Herschel Little America rugzak is geen uitzondering. Met de kleurnaam "Mineral Burst" en de productcode "10014" straalt deze rugzak stijl en klasse uit. Of je nu een fashion-forward trendsetter bent of gewoon op zoek bent naar een praktische en modieuze rugzak, deze Herschel Little America rugzak is de perfecte keuze.

Wacht niet langer en voeg deze trendy Herschel Little America rugzak toe aan je collectie. Met zijn ruime opbergruimte, duurzaamheid en stijlvolle design is deze rugzak een absolute must-have voor elke modebewuste volwassene. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de allure van de Herschel Little America rugzak!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies