Herschel Supply Co.

Nova S black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 12.7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 36 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam black
Merk product code 10502
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Nova
Type sluiting Ritssluiting
Volume 14 l

Op zoek naar een trendy rugzak die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Nova S rugzak van Herschel Supply Co. een absolute must-have voor dames. Met zijn stijlvolle ontwerp en praktische eigenschappen is deze rugzak de ideale metgezel voor onderweg.

De Nova S rugzak heeft een compact formaat met afmetingen van 26 cm breed, 12.7 cm diep en 36 cm hoog. Hierdoor biedt hij voldoende ruimte voor al je essentials, zonder te groot of zwaar te zijn. Het zwarte polyester materiaal geeft de rugzak een moderne uitstraling, terwijl de goudkleurige hardware een vleugje luxe toevoegt.

Met zijn verstelbare schouderband kun je de Nova S rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte. Of je nu de voorkeur geeft aan een korte of lange schouderband, deze rugzak past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. Daarnaast is de rugzak voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je spullen altijd veilig zijn opgeborgen.

De Nova S rugzak uit de Nova serie van Herschel Supply Co. biedt niet alleen stijl en functionaliteit, maar ook voldoende opbergmogelijkheden. Met het buitenvak met ritssluiting kun je gemakkelijk kleine items zoals je telefoon, sleutels of portemonnee binnen handbereik houden. Met een inhoud van 14 liter is er genoeg ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Met zijn merknaam "Herschel Supply Co." en productcode "10502" ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat met zorg is ontworpen. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, de Nova S rugzak zal je niet teleurstellen. Bestel nu en maak een fashion statement met deze trendy rugzak!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies