JanSport

Super Break Plus Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 21.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 42.5 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Nylon
Merk JanSport
Merk kleurnaam Black
Merk product code EK0A5BAO
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 30 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak? Dan is de Super Break Plus van JanSport de perfecte keuze voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en heeft een indrukwekkende lijst met eigenschappen.

Met een breedte van 33 cm, een diepte van 21.5 cm en een hoogte van 42.5 cm biedt de Super Break Plus voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu naar school gaat, een dagje uit plant of op reis gaat, deze rugzak is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden.

De rugzak heeft een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15 inch. Hierdoor kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. Het materiaal van de rugzak is gemaakt van duurzaam nylon, wat zorgt voor een lange levensduur en een moderne uitstraling.

De Super Break Plus is ontworpen door het bekende merk JanSport en is verkrijgbaar in de kleur zwart. Met de merkproductcode EK0A5BAO weet je zeker dat je een authentiek product van hoge kwaliteit ontvangt.

De rugzak biedt ook handige opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting. Hier kun je gemakkelijk je kleinere spullen opbergen, zoals je telefoon, portemonnee of sleutels. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig en beschermd blijven.

Met een volume van 30 liter biedt de Super Break Plus voldoende ruimte voor al je spullen, zonder dat de rugzak te groot of onhandig wordt. Of je nu naar school, werk of een avontuurlijke reis gaat, deze rugzak is de ideale metgezel.

Maak een statement met de Super Break Plus rugzak van JanSport. Met zijn ruime opbergmogelijkheden, duurzame materiaal en stijlvolle design is deze rugzak een must-have voor elke fashion-forward volwassene. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en comfort van deze geweldige rugzak!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies