Kipling

City Pack S Blue bleu

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 33.5 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Nylon
Merk Kipling
Merk kleurnaam Blue bleu
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Trekkoord
Volume 17 l

Ben je op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Dan is de City Pack S van Kipling perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is speciaal ontworpen voor dames.

De City Pack S heeft een compact formaat met afmetingen van 27 cm breed, 19 cm diep en 33.5 cm hoog. Hierdoor is hij ideaal voor dagelijks gebruik en past hij gemakkelijk bij al je outfits. De rugzak is gemaakt van duurzaam nylon materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur.

Wat deze rugzak echt uniek maakt, is de kleur hardware. De City Pack S is voorzien van zwarte hardware, wat een stoere en moderne uitstraling geeft. Daarnaast heeft hij een prachtige kleur genaamd "Blue bleu", die perfect past bij elke stijl.

Met betrekking tot opbergmogelijkheden biedt de City Pack S een handig buitenvak met ritssluiting. Hierin kun je gemakkelijk je belangrijke spullen opbergen, zoals je telefoon, portemonnee of sleutels. Daarnaast heeft de rugzak een handige trekkoordsluiting, waardoor je snel toegang hebt tot je spullen.

Met een inhoud van 17 liter biedt de City Pack S voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak zal je niet teleurstellen.

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en functionele rugzak, kies dan voor de City Pack S van Kipling. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en de trendy uitstraling die deze rugzak te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies