Kipling

Firefly Up Red Rouge

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 31 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Red Rouge
Merk product code KPK12887Z331
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Firefly Up
Stijl Trendy
Type sluiting Ritssluiting
Volume 7.5 l

De Firefly Up rugzak is een trendy accessoire voor volwassenen. Met een breedte van 22 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 31 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

Gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, is deze rugzak van het merk Kipling van hoge kwaliteit. De kleur van de rugzak is Red Rouge, wat een opvallende en stijlvolle keuze is. De merkproductcode van deze rugzak is KPK12887Z331.

De Firefly Up rugzak biedt verschillende opbergmogelijkheden om georganiseerd te blijven. Het heeft een binnenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee buitenvakken met ritssluiting. Of je nu je sleutels, telefoon of andere kleine items wilt opbergen, deze rugzak heeft de juiste plek voor alles.

De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht je lengte of voorkeur. Of je nu de rugzak over één schouder wilt dragen of op je rug wilt dragen, de keuze is aan jou.

De Firefly Up rugzak behoort tot de serie Firefly Up van Kipling. Met een volume van 7,5 liter is deze rugzak compact maar toch ruim genoeg voor al je dagelijkse avonturen. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak is de perfecte metgezel.

Met een ritssluiting als sluiting is je inhoud veilig en gemakkelijk toegankelijk. Geen gedoe meer met gespen of knopen, gewoon de rits openen en je bent klaar om te gaan.

Al met al is de Firefly Up rugzak een must-have accessoire voor iedereen die op zoek is naar een trendy en functionele rugzak. Met zijn stijlvolle design, duurzaam materiaal en handige opbergmogelijkheden, zal deze rugzak zeker aan al je verwachtingen voldoen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies