MATT NAT

Dean Vintage Backpack Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 17.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 40.5 cm
Kleur hardware Gunmetal
Laptop vak 13 inch
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Olive
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 19 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Dean Vintage Backpack van Matt Nat de perfecte keuze voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Dean Vintage Backpack heeft een breedte van 28 cm, een diepte van 17.5 cm en een hoogte van 40.5 cm. Met een volume van 19 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, naar school of gewoon een dagje uit, deze rugzak is ideaal.

Het materiaal van de Dean Vintage Backpack is gemaakt van vegan kunstleer, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook diervriendelijk. De kleur van deze rugzak is Olive, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling.

De rugzak is voorzien van gunmetal hardware, wat een stoere en moderne touch geeft aan het ontwerp. Daarnaast heeft de Dean Vintage Backpack een verstelbare schouderband, waardoor je de rugzak gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw gewenste lengte.

Wat deze rugzak nog handiger maakt, is het laptopvak dat geschikt is voor een 13 inch laptop. Zo kun je je laptop veilig en beschermd meenemen, waar je ook naartoe gaat.

De Dean Vintage Backpack biedt ook voldoende opbergmogelijkheden. Met een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting kun je al je spullen georganiseerd houden. Of het nu gaat om je telefoon, portemonnee, sleutels of andere kleine items, je hebt altijd alles bij de hand.

Wacht niet langer en voeg de Dean Vintage Backpack van Matt Nat toe aan je collectie. Met zijn combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid is deze rugzak een must-have voor elke fashion-forward volwassene.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies