MATT NAT

Eve Vintage Backpack Chilim Matte Nickel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 36 cm
Laptop vak 13 inch
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Chilim Matte Nickel
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Eve
Type sluiting Ritssluiting
Volume 13 l

Op zoek naar een stijlvolle rugzak die perfect is voor dagelijks gebruik? Maak kennis met de Eve Vintage Backpack van Matt Nat. Deze rugzak is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van vegan kunstleer, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Met een breedte van 28 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 36 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials.

De Eve Vintage Backpack heeft een handig laptopvak dat geschikt is voor een 13 inch laptop. Zo kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. Daarnaast beschikt deze rugzak over verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De Eve Vintage Backpack behoort tot de Eve serie van Matt Nat en is voorzien van een ritssluiting. Hiermee kun je de rugzak eenvoudig openen en sluiten, zodat je snel toegang hebt tot je spullen. Met een volume van 13 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar je werk, school of een dagje uit gaat.

Met zijn chilim matte nickel kleur en het merklogo van Matt Nat is de Eve Vintage Backpack niet alleen praktisch, maar ook een trendy accessoire. Of je hem nu combineert met een casual outfit of een meer formele look, deze rugzak voegt zeker een vleugje stijl toe aan je ensemble.

Maak een fashion statement en kies voor de Eve Vintage Backpack. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en mode!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies