Monk & Anna

Herb Backpack Grain Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 54 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyurethaan
Merk Monk & Anna
Merk kleurnaam Grain Black
Merk product code 1601695
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een trendy rugzak die perfect bij je stijl past? Dan is de Herb Backpack van Monk & Anna een absolute must-have! Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is speciaal ontworpen voor dames.

De Herb Backpack heeft een breedte van 30 cm en een hoogte van 54 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je essentials mee te nemen. De zwarte kleur hardware geeft de rugzak een stoere en moderne uitstraling.

Wat betreft het materiaal is er gekozen voor polyurethaan, wat zorgt voor een duurzame en waterbestendige rugzak. Hierdoor kun je deze rugzak met een gerust hart gebruiken, zelfs tijdens regenachtige dagen.

De Herb Backpack is van het bekende merk Monk & Anna, dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. De kleur van deze rugzak is Grain Black, wat een unieke en stijlvolle uitstraling geeft.

Deze rugzak biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder 1 open binnenvak en 1 open buitenvak. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De schouderband van de Herb Backpack is verstelbaar, zodat je de rugzak kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en comfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven tijdens je dagelijkse avonturen.

Kortom, de Herb Backpack van Monk & Anna is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel deze trendy rugzak vandaag nog en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies