MYoMY

MY PAPER BAG Backbag Rambler Brandy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Ecologisch
Hoogte 39 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk MYOMY
Merk kleurnaam Rambler Brandy
Merk product code 1029-0648
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie My Paper Bag
Type sluiting Ritssluiting
Volume 7 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle rugzak die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de MY PAPER BAG Rugzak echt iets voor jou! Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is deze rugzak een must-have voor elke modebewuste dame.

Deze rugzak heeft een breedte van 26 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 39 cm, waardoor hij ruim genoeg is om al je essentials mee te nemen. Het duurzame ecologische leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor een verantwoorde keuze voor het milieu.

De MY PAPER BAG Rugzak is uitgerust met zilverkleurige hardware, wat een moderne touch toevoegt aan het klassieke ontwerp. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte.

Met de ritssluiting kun je de rugzak veilig afsluiten, zodat je spullen altijd goed beschermd zijn. Daarnaast heeft de rugzak een handig binnenvak met ritssluiting, waarin je kleine items georganiseerd kunt opbergen.

De MY PAPER BAG Rugzak behoort tot de populaire My Paper Bag serie van het merk MYOMY. De kleur van deze rugzak is Rambler Brandy, wat zorgt voor een warme en elegante uitstraling. De productcode van deze rugzak is 1029-0648.

Met een volume van 7 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een weekendje weg gaat.

Kies voor stijl, duurzaamheid en functionaliteit met de MY PAPER BAG Rugzak. Bestel hem vandaag nog en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies