Rains

Buckle Backpack Mini Cement

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 10.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 42 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Cement
Merk product code 13700
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Gesp
Volume 10 l

De Buckle Backpack Mini is een trendy rugzak van het merk Rains. Met zijn compacte formaat en stijlvolle ontwerp is deze rugzak perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en modieuze tas. De rugzak heeft een breedte van 29 cm, een diepte van 10.5 cm en een hoogte van 42 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je dagelijkse benodigdheden.

Het materiaal van de Buckle Backpack Mini is gemaakt van duurzaam polyester, wat zorgt voor een lange levensduur van de tas. De zwarte kleur hardware geeft een moderne en minimalistische uitstraling aan de rugzak. Met het verstelbare schouderband kun je de tas eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte.

Deze rugzak heeft een handig laptop vak dat geschikt is voor een 13 inch laptop. Hierdoor kun je je laptop veilig en beschermd meenemen, waar je ook naartoe gaat. De gespsluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn en niet zomaar uit de tas kunnen vallen.

Met een volume van 10 liter biedt de Buckle Backpack Mini voldoende ruimte voor al je essentials, zonder dat de tas te groot of zwaar wordt. De kleur van de rugzak is cement, wat een trendy en eigentijdse uitstraling geeft. De merkproductcode van deze rugzak is 13700.

Kortom, de Buckle Backpack Mini van Rains is de ideale rugzak voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en stijlvolle tas. Met zijn praktische eigenschappen en trendy design is deze rugzak een must-have voor elke fashion-forward individu.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies