Reisenthel

Allrounder R Shoulder Bag 15 Inch Signature Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 40 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Signature Black
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Allrounder
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12 l

Ben je op zoek naar een veelzijdige en stijlvolle rugzak die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Allrounder R Shoulder Bag 15 Inch van Reisenthel de ideale keuze voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en heeft een aantal geweldige eigenschappen die je zeker zullen bevallen.

Met afmetingen van 25 cm breed, 17 cm diep en 40 cm hoog, biedt deze rugzak voldoende ruimte om al je benodigdheden mee te nemen. Het speciale laptopvak is geschikt voor laptops tot 15 inch, waardoor je jouw elektronische apparaten veilig en beschermd kunt vervoeren.

De Allrounder R Shoulder Bag 15 Inch is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur en gemakkelijk onderhoud. De Signature Black kleur van het merk Reisenthel voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit, terwijl de verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort.

Wat betreft opbergmogelijkheden, deze rugzak stelt niet teleur. Met 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting en 3 open binnenvakken, kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden. Of je nu je sleutels, portemonnee, telefoon of andere persoonlijke items wilt opbergen, deze rugzak biedt voldoende ruimte voor al je behoeften.

De Allrounder R Shoulder Bag 15 Inch maakt deel uit van de populaire Allrounder serie, die bekend staat om zijn functionaliteit en stijl. Met een ritssluiting als sluitingstype kun je er zeker van zijn dat je spullen veilig zijn opgeborgen.

Met een volume van 12 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse avonturen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit plant of gewoon onderweg bent, de Allrounder R Shoulder Bag 15 Inch zal je niet teleurstellen.

Kortom, als je op zoek bent naar een veelzijdige en trendy rugzak, dan is de Allrounder R Shoulder Bag 15 Inch van Reisenthel de perfecte keuze. Met zijn ruime opbergmogelijkheden, duurzaam materiaal en verstelbare schouderband, is deze rugzak een must-have voor elke modebewuste dame.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies