Samsonite

Disney Ultimate 2.0 Backpack M Spider-Man

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 42 cm
Kleur hardware Rood
Materiaal Polyester
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Spider-Man
Merk product code 131855
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Disney Ultimate 2.0
Type sluiting Ritssluiting
Volume 16 l

De Disney Ultimate 2.0 Backpack M is de perfecte rugzak voor kinderen die dol zijn op Spider-Man. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 42 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al hun benodigdheden. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze rugzak ontworpen om lang mee te gaan.

De rode kleur van de hardware geeft een speelse en levendige uitstraling aan de rugzak. Het merk Samsonite staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en deze rugzak is daarop geen uitzondering. Met de merknaam Spider-Man is deze rugzak een must-have voor alle fans van deze populaire superheld.

De Disney Ultimate 2.0 Backpack M heeft handige opbergmogelijkheden. Met een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak kunnen kinderen hun spullen georganiseerd houden. Met een volume van 16 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor boeken, lunchboxen en andere dagelijkse benodigdheden.

De ritssluiting zorgt ervoor dat alles veilig opgeborgen blijft, terwijl de verstelbare schouderbanden zorgen voor een comfortabele pasvorm. Of het nu voor school, uitstapjes of dagelijks gebruik is, de Disney Ultimate 2.0 Backpack M is de ideale metgezel voor jonge avonturiers.

Met de Disney Ultimate 2.0-serie brengt Samsonite de magie van Disney tot leven in hun producten. Deze rugzak is een geweldige toevoeging aan de collectie en zal zeker de favoriet worden van elk kind. Bestel vandaag nog de Disney Ultimate 2.0 Backpack M en laat je kinderen genieten van stijlvolle en functionele rugzakken!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies