Sandqvist

Arvid Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam Black
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Rolltop
Volume 15 l

Op zoek naar een stijlvolle en duurzame rugzak? Maak kennis met Arvid, de perfecte metgezel voor volwassenen. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is ontworpen door het gerenommeerde merk Sandqvist.

Arvid is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen trendy is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat de rugzak lang meegaat.

Met een inhoud van 15 liter biedt Arvid voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, naar school of gewoon een dagje uit, deze rugzak heeft genoeg ruimte voor al je spullen.

De rolltop-sluiting geeft Arvid een unieke uitstraling en zorgt ervoor dat je spullen veilig en beschermd blijven. Daarnaast heeft de rugzak een verstelbare schouderband, waardoor je hem comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte.

Arvid is ook praktisch. Het heeft een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 13 inch. Hierdoor kun je je laptop veilig meenemen, waar je ook naartoe gaat.

De zilverkleurige hardware geeft Arvid een moderne en trendy uitstraling. Het voegt een vleugje elegantie toe aan het algehele ontwerp van de rugzak.

Met zijn zwarte kleur is Arvid tijdloos en veelzijdig. Het past perfect bij elke outfit en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Kortom, Arvid is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een modieuze en duurzame rugzak. Met zijn stijlvolle design, praktische functies en hoogwaardige materialen zal deze rugzak zeker aan al je verwachtingen voldoen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies