Studio Noos

Puffy Mini Backpack Ochre

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 31 cm
Keurmerken OEKO-TEX
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal 100% Polyester
Merk Studio Noos
Merk kleurnaam Ochre
Merk product code 43288
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Puffy
Type sluiting Ritssluiting
Volume 6 l

De Puffy Mini Rugzak is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 21 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 31 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van 100% polyester en voorzien van een goudkleurige ritssluiting, straalt deze rugzak kwaliteit en luxe uit.

De Puffy Mini Rugzak is onderdeel van de populaire Puffy serie van Studio Noos. Met zijn opvallende ochre kleur en trendy design is deze rugzak een echte eyecatcher. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat al je spullen veilig opgeborgen zijn.

Deze rugzak is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Met 1 binnenvak en 1 buitenvak, beide voorzien van een ritssluiting, kun je al je spullen georganiseerd opbergen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Puffy Mini Rugzak is de perfecte metgezel.

Studio Noos staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Puffy Mini Rugzak is daar geen uitzondering op. Met het OEKO-TEX keurmerk ben je verzekerd van een rugzak die gemaakt is van duurzame materialen en vrij is van schadelijke stoffen.

Met een volume van 6 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu je telefoon, portemonnee, make-up of andere essentials wilt meenemen, de Puffy Mini Rugzak heeft genoeg ruimte voor alles wat je nodig hebt.

Voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met de Puffy Mini Rugzak. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de schoonheid van deze trendy rugzak!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies