Tommy Hilfiger

College Dome Backpack New Teal

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Heren
Hoogte 36 cm
Materiaal Polyamide
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam New Teal
Merk product code AM0AM08847
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting
Volume 17 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle rugzak? Dan is de College Dome Backpack van Tommy Hilfiger de perfecte keuze voor jou. Met zijn afmetingen van 31 cm breed, 16 cm diep en 36 cm hoog, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu naar college gaat, een dagje uit bent of gewoon je spullen wilt organiseren, deze rugzak heeft het allemaal.

Gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, is deze rugzak ontworpen om lang mee te gaan. Het merk Tommy Hilfiger staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze rugzak is geen uitzondering. Met zijn opvallende kleur genaamd "New Teal" en het merkproductcode AM0AM08847, straalt deze rugzak stijl en klasse uit.

Wat deze rugzak echt onderscheidt, zijn de handige opbergmogelijkheden. Met een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak, kun je je spullen gemakkelijk organiseren en bij de hand houden. Of het nu gaat om je telefoon, portemonnee, sleutels of andere persoonlijke bezittingen, je hebt altijd alles binnen handbereik.

De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig en beschermd blijven, terwijl het volume van 17 liter voldoende ruimte biedt voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar school gaat, naar je werk of gewoon een dagje uit bent, deze rugzak is de ideale metgezel.

Kortom, de College Dome Backpack van Tommy Hilfiger is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met zijn ruime opbergmogelijkheden, duurzaam materiaal en opvallende kleur, is deze rugzak een must-have voor elke modebewuste heer. Bestel nu en maak een statement met je accessoires!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies