Trixie

Rugzak Klein Mr. Monkey Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 93-219
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een schattige en praktische rugzak voor je kind? Dan is de Rugzak Klein Mr. Monkey van Trixie perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en heeft een breedte van 21 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 25 cm. De rugzak is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een stoere bruine kleur met zilverkleurige hardware.

De Rugzak Klein Mr. Monkey is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij duurzaam en comfortabel is om te dragen. Het merk Trixie staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze rugzak is daar geen uitzondering op. Met de ritssluiting kun je de rugzak gemakkelijk openen en sluiten, zodat je kind al zijn spullen veilig kan opbergen.

Deze rugzak biedt voldoende opbergmogelijkheden. Hij heeft een buitenvak met ritssluiting, ideaal voor het opbergen van kleine spulletjes zoals sleutels of een portemonnee. Daarnaast is er ook een open binnenvak waarin je kind zijn favoriete speelgoed of boek kan bewaren. Zo blijven alle spullen georganiseerd en binnen handbereik.

De Rugzak Klein Mr. Monkey heeft een merkproductcode van 93-219, waardoor je zeker weet dat je een authentiek product van Trixie krijgt. Met zijn schattige aapjesontwerp en praktische eigenschappen is deze rugzak een must-have voor alle avontuurlijke kinderen. Bestel hem vandaag nog en laat je kind stralen met zijn nieuwe favoriete rugzak!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies