VAUDE

Ayla 6 Pastel Lilac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Vaude
Merk kleurnaam Pastel Lilac
Merk product code 15485
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Ayla
Type sluiting Gesp
Volume 6 l

Op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Dan is de Ayla 6 van Vaude echt iets voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is perfect voor volwassenen. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 30 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials.

Wat deze rugzak extra speciaal maakt, is het duurzame karakter. Gemaakt van gerecycled polyester, draag je niet alleen bij aan het milieu, maar zie je er ook nog eens stijlvol uit. De kleur hardware is zwart, wat zorgt voor een moderne en tijdloze uitstraling.

De Ayla 6 rugzak heeft een verstelbare schouderband, waardoor je hem gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Daarnaast is de rugzak voorzien van een handige gespsluiting, waardoor je spullen altijd veilig opgeborgen zijn.

Met 1 buitenvak met ritssluiting biedt deze rugzak voldoende opbergmogelijkheden voor al je benodigdheden. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, met een volume van 6 liter heb je altijd genoeg ruimte.

De Ayla 6 rugzak is onderdeel van de Ayla serie en heeft de merknaam "Vaude". De kleur van deze rugzak is "Pastel Lilac", wat zorgt voor een trendy en vrouwelijke uitstraling. Met de merkproductcode "15485" weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Kortom, de Ayla 6 rugzak van Vaude is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, trendy en praktische rugzak. Bestel hem nu en maak een statement met jouw stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies