VAUDE

CityGo 30 Linen

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 60 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Polyamide
Merk Vaude
Merk kleurnaam Linen
Merk product code 14323
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Citygo
Type sluiting Ritssluiting
Volume 30 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak? Dan is de CityGo 30 van Vaude perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en heeft een indrukwekkende inhoud van 30 liter. Met zijn afmetingen van 32 cm breed, 19 cm diep en 60 cm hoog, biedt hij voldoende ruimte voor al je spullen.

De CityGo 30 is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal. Het materiaal is niet alleen stevig, maar ook waterafstotend, waardoor je spullen beschermd blijven, zelfs tijdens regenachtige dagen.

Deze rugzak heeft een verstelbare schouderband, zodat je hem comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15.6 inch, waardoor je je laptop veilig kunt meenemen. Daarnaast heeft de CityGo 30 een handige ritssluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen.

Met de CityGo 30 heb je voldoende opbergmogelijkheden. Hij heeft een binnenvak met ritssluiting waarin je kleine items veilig kunt opbergen. De zwarte kleur van de hardware geeft de rugzak een moderne uitstraling, terwijl de merknaam "Vaude" staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De CityGo 30 behoort tot de populaire "Citygo" serie van Vaude en heeft de kleurnaam "Linen". Met zijn stijlvolle design en praktische eigenschappen is deze rugzak de ideale metgezel voor dagelijks gebruik, zowel voor werk als vrije tijd.

Wacht niet langer en bestel nu de CityGo 30 rugzak van Vaude! Met zijn ruime inhoud, duurzaamheid en comfortabele draagmogelijkheden, zal deze rugzak zeker aan al je verwachtingen voldoen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies