VAUDE

Mineo Backpack 17 Khaki

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 6.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 46.5 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 13.3 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Vaude
Merk kleurnaam Khaki
Merk product code 16087
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Mineo
Type sluiting Ritssluiting
Volume 17 l

De Mineo Backpack 17 is een trendy rugzak voor volwassenen uit de Rugzakken collectie van Vaude. Met zijn afmetingen van 31 cm breed, 6.5 cm diep en 46.5 cm hoog biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze rugzak ook bij aan duurzaamheid. De zwarte kleur hardware geeft een stijlvolle uitstraling aan het geheel.

Deze rugzak heeft een speciaal laptop vak dat geschikt is voor een 13.3 inch laptop. Hierdoor kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen. Daarnaast biedt de Mineo Backpack 17 ook opberg opties met een binnenvak met ritssluiting. Zo kun je al je spullen georganiseerd en veilig opbergen.

De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte. De ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke toegang tot het hoofdvak van de rugzak. Met een volume van 17 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Mineo Backpack 17 uit de Mineo serie is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met de merk kleurnaam "Khaki" en de merk product code "16087" is deze rugzak een echte eyecatcher. Bovendien is de rugzak gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor je ook nog eens bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Kortom, de Mineo Backpack 17 is de perfecte keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy en duurzame rugzak. Met zijn ruime opbergmogelijkheden, laptop vak en verstelbare schouderband is deze rugzak ideaal voor dagelijks gebruik. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van de Mineo Backpack 17!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies