VAUDE

Wizard 24 En 4 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 24 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 53 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyurethaan
Merk Vaude
Merk kleurnaam Black
Merk product code 14567
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Wizard
Type sluiting Ritssluiting
Volume 24 l

De Wizard 24 En 4 is een ruime en veelzijdige rugzak van het merk Vaude. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 24 cm en een hoogte van 53 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het volume van 24 liter zorgt ervoor dat je al je spullen gemakkelijk kunt meenemen, of je nu naar school, werk of een avontuurlijke trip gaat.

Deze rugzak is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een stoere uitstraling. De zwarte kleur van de hardware geeft de rugzak een moderne en trendy look. Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, is de Wizard 24 En 4 duurzaam en waterbestendig, waardoor je spullen veilig en droog blijven, zelfs tijdens regenachtige dagen.

De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht je lengte of postuur. Daarnaast beschikt deze rugzak over handige opbergopties, waaronder 2 buitenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk je kleine spullen zoals je telefoon, portemonnee of sleutels binnen handbereik houden.

De Wizard 24 En 4 maakt deel uit van de populaire Wizard serie van Vaude. Met de betrouwbare ritssluiting als sluitingstype, kun je erop vertrouwen dat je spullen veilig opgeborgen zijn. De rugzak is ook voorzien van het merk kleurnaam "Black" en de unieke merk product code "14567".

Kortom, de Wizard 24 En 4 rugzak is de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar een ruime, duurzame en stijlvolle rugzak. Of je nu naar school, werk of een avontuur gaat, deze rugzak biedt voldoende ruimte en functionaliteit om al je spullen georganiseerd en veilig te houden.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies