Castelijn Beerens

Carisma Laptop Backpack 15.6 Inch grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 40 cm
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam grey
Merk product code 72 9577
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Carisma
Type sluiting Ritssluiting
Volume 14.1 l

Op zoek naar een stijlvolle en functionele rugzak voor volwassenen? Dan is de Carisma Laptop Backpack 15.6 Inch van Castelijn Beerens de perfecte keuze. Met zijn afmetingen van 32 cm breed, 11 cm diep en 40 cm hoog biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is speciaal ontworpen voor laptops tot 15.6 inch, zodat je je laptop veilig kunt meenemen.

De Carisma Laptop Backpack is gemaakt van hoogwaardig leer, wat niet alleen zorgt voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en stevigheid. De grijze kleur geeft de rugzak een moderne en tijdloze look. Met de ritssluiting kun je de rugzak gemakkelijk openen en sluiten, zodat je snel toegang hebt tot je spullen.

Deze rugzak biedt verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en overzichtelijk opbergen. Met een volume van 14.1 liter is er voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zoals je laptop, boeken, notitieblokken en meer.

De Carisma Laptop Backpack behoort tot de Carisma serie van Castelijn Beerens, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en stijlvolle producten. Met de Carisma Laptop Backpack combineert Castelijn Beerens functionaliteit met een eigentijds design, waardoor deze rugzak perfect is voor zowel zakelijk gebruik als voor dagelijks gebruik.

Wacht niet langer en bestel nu de Carisma Laptop Backpack 15.6 Inch in de kleur grijs. Met zijn ruime opbergmogelijkheden, duurzaamheid en stijlvolle uitstraling is deze rugzak een must-have voor elke modebewuste volwassene.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies