Herschel Supply Co.

Heritage Youth X-Large 13 inch Black/Saddle Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 30.5 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 43 cm
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Black/Saddle Brown
Merk product code 10560
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Heritage
Type sluiting Ritssluiting
Volume 22 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak voor je kind? Dan is de Heritage Youth X-Large 13 inch rugzak van Herschel Supply Co. de perfecte keuze. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor kinderen.

Met een breedte van 30.5 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 43 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Het laptopvak is geschikt voor een 13 inch laptop, zodat je kind altijd zijn of haar elektronische apparaten veilig kan meenemen.

De Heritage Youth X-Large 13 inch rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De zwarte kleur met bruine accenten geeft de rugzak een stoere uitstraling.

De rugzak is voorzien van handige opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kan je kind gemakkelijk zijn of haar spullen georganiseerd houden. De verstelbare schouderband zorgt voor een comfortabele pasvorm, ongeacht de lengte van je kind.

De Heritage Youth X-Large 13 inch rugzak maakt deel uit van de populaire Heritage serie van Herschel Supply Co. Deze serie staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit.

Met een volume van 22 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor schoolboeken, lunchboxen en andere benodigdheden. Of je kind nu naar school gaat, een dagje uit gaat of op reis gaat, met de Heritage Youth X-Large 13 inch rugzak is hij of zij altijd goed uitgerust.

Kies voor kwaliteit, stijl en functionaliteit met de Heritage Youth X-Large 13 inch rugzak van Herschel Supply Co. Bestel hem vandaag nog en geef je kind de perfecte rugzak voor elke gelegenheid!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies