Herschel Supply Co.

Settlement 15 inch Ash Rose Crosshatch

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 30.5 cm
Diepte 14.6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 45 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Ash Rose Crosshatch
Merk product code 10005
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Settlement
Type sluiting Ritssluiting
Volume 23 l

De Settlement 15 inch rugzak van Herschel Supply Co. is perfect voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische tas. Met een breedte van 30.5 cm, een diepte van 14.6 cm en een hoogte van 45 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is speciaal ontworpen om laptops tot 15 inch veilig op te bergen.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze rugzak zowel trendy als stevig. De Ash Rose Crosshatch kleur geeft een moderne en vrouwelijke uitstraling aan de tas. Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak comfortabel dragen, ongeacht je lengte of voorkeur.

De Settlement rugzak biedt verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd houden en gemakkelijk bij de hand hebben. De ritssluiting zorgt ervoor dat je items veilig zijn en niet per ongeluk uit de tas vallen.

Met een volume van 23 liter is deze rugzak ideaal voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk, school of vrije tijd is. De Settlement serie van Herschel Supply Co. staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze rugzak is daar geen uitzondering op. Met de productcode 10005 weet je dat je een authentiek en betrouwbaar product in handen hebt.

Kortom, de Settlement 15 inch rugzak is de perfecte keuze voor dames die op zoek zijn naar een trendy en functionele tas. Met zijn ruime opbergmogelijkheden, verstelbare schouderband en duurzaam materiaal, zal deze rugzak zeker aan al je verwachtingen voldoen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies