MATT NAT

Bremen Vintage 15 Inch Chili Matte

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 14.6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 41.9 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Chili Matte
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Serie Vintage
Type sluiting Ritssluiting
Volume 20 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Bremen Vintage 15 Inch rugzak van Matt Nat perfect voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is speciaal ontworpen voor dames.

De Bremen Vintage 15 Inch rugzak heeft een breedte van 33 cm, een diepte van 14.6 cm en een hoogte van 41.9 cm. Met een volume van 20 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak is ideaal.

Het materiaal van de Bremen Vintage 15 Inch rugzak is gemaakt van vegan kunstleer, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. De kleur hardware is zwart, wat zorgt voor een tijdloze en elegante look.

Deze rugzak heeft een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15 inch. Zo kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat.

Naast het laptopvak biedt de Bremen Vintage 15 Inch rugzak ook verschillende opbergmogelijkheden. Er is een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De Bremen Vintage 15 Inch rugzak maakt deel uit van de "Vintage" serie van Matt Nat. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en aandacht voor detail. De kleurnaam van deze rugzak is "Chili Matte", wat zorgt voor een unieke en trendy uitstraling.

Sluit de rugzak gemakkelijk af met de ritssluiting en je bent klaar om op pad te gaan. Met de Bremen Vintage 15 Inch rugzak combineer je stijl en functionaliteit op een perfecte manier.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies